TIME IS EVERYTHING

Wednesday, December 31, 2008

PAUL SMITH ROSE





PAUL SMITH ROSE..On 31 Disember 2008 i get a new give from my Hunny Bunny.. thanks BiEe 4 the give..i love it..n I LOVE YOU so much..ahakzzz...

Monday, December 29, 2008

Bergonjeng





At Care4 WangsaMaju...beli brg umh izah..sambil2 bergonjeng melayan telatah izah n penat berjalan!!masing2 penat, sengal, sengut n senget!!!! but shopping mopping nye pasal bak kata farah fauzana laayyyaaannnn...ahakzzz.. chowww...

Thursday, December 18, 2008

Spa Timez!!!


video

Hai..Apy sey dapat kena kan Biebo0 Tufik ni..lps blk dr care4 we all xtau nk g mana so g la Fish Spa kat Wangsa Maju kat tmpt yg tht day ayu g ngn boboy n jaja..urmm d sebb kan jaja ada lagi free baucer so bersemangat la we all nk g buat..sampai je i n jaja tgk ikan tu besar2, so ikan besar khas untuk kaki yg besar..so ingat kan ok la..harap kaki je besar..bie i ni memalukan sunguh!! abis satu spa dengar dia jerit!! cis busuk tol!! hehehe.. Apa xcaye??? urmm xcaya g ar tgk kat atas ni ada video.. tgk la betul ke x pe ayu ckap!!! heheh enjoy the post!! ahakzzz chowww!!!

Wednesday, December 10, 2008

Dygta " Kerna ku Sayang Kamu "

Seandainya kau ada disini denganku

Mungkin ku tak sendiri

Bayanganmu yang selalu menemaniku

Hiasi malam sepiku

Kuingin bersama dirimu

Ku tak akan pernah berpaling darimu

Walau kini kaujauh dariku

'Kan slalu kunanti

Karena ku sayang kamu


Hati ini selalu memanggil namamu, dengarlah melatiku

Ku berjanji hanyalah untukmu cintaku

Takkan pernah ada yang lain

Adakah rindu dihatimu, seperti rindu yang kurasa

Haruskah ku terus terlena, tanpamu di sisiku

Ku 'kan slalu menantimu